Simple and absolutely delicious!
Ingredients (serves 4 people)
4 cups peeled pumpkin, finely sliced into 1′ pieces
1 tbsp ILIADA PDO Kalamata Organic Extra Virgin Olive Oil
150g Feta Cheese, crumbled
1 teaspoon dried oregano
1 clove garlic, finely chopped
230-250g mixed green & red salad leaves
3 tbsps ILIADA Balsamic Vinegar & Olive oil
1 tbsp “runny honey”
2 tbsps toasted almond flakes (optional)
Sea salt & freshly ground black pepper
Preparation
Preheat the oven to 180oC.
Coat the pumpkin slices in ILIADA Extra Virgin Organic Olive Oil, season with salt & pepper to taste and then roast on a baking tray in the oven for 20 minutes until tender. Allow to cool to room temperature.
In a big bowl, add ILIADA’s Balsamic Vinegar & Extra Virgin Olive Oil, garlic, honey and feta cheese. Stir to coat.
Add the cooked pumpkin & salad leaves and toss gently to coat the dressing.
Masterfully pile on a plate and garnish with a sprinkle of oregano and some toasted almonds.
Enjoy!
Ανακάλυψε το The Chef’s Way, τη νεότερη προσθήκη στη σειρά εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων ILIADA.
Σε συσκευασία squeeze, εμπνευσμένη από επαγγελματίες σεφ, το The Chef’s Way προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό ακρίβειας, ευκολίας και κορυφαίας γεύσης.
Σχεδιασμένο για ευκολία στη χρήση και απόλυτο έλεγχο — ένας πιο έξυπνος τρόπος να απολαμβάνεις το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
To πρώτο στο είδος του ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Μόνο από το ILIADA.