Για την Εταιρεία

Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ Α.Ε. έχει έδρα την Καλαμάτα Μεσσηνίας και ιδρύθηκε το 1994, σε συνέχεια της "A. Γυφτέας ΑΕ" που υπήρχε από το 1964.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρεία επεξεργαζόταν κυρίως ελαιόλαδο από την περιοχή της Καλαμάτας. Μέσα από στρατηγικές επενδύσεις, η εταιρεία αύξησε την παραγωγή της, επέκτεινε το φάσμα των προϊόντων της και βελτίωσε τη διεθνή ανταγωνιστικότητά της, παραμένοντας αφοσιωμένη στο αρχικό όραμα των ιδρυτών της: να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και παραδοσιακών γεύσεων.

Μέσα από την δέσμευση δύο γενεών, η ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε μια μοντέρνα και επιτυχημένη εταιρεία στον τομέα του Ελαιόλαδου κρατώντας ζωντανή την παράδοση και την τεχνογνωσία που κληρονόμησε από τις προηγούμενες γενιές. Ανεξάρτητα από όλες τις αλλαγές και τις καινοτομίες που υιοθετήθηκαν από την εταιρεία, ο κύριος προσανατολισμός παραμένει η  σπουδαιότητα να καλύπτουμε τις διαρκώς εναλλασσόμενες ανάγκες των πελατών και καταναλωτών.

Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε Ελαιόλαδο, Ελιές & άλλα αγροτικά προϊόντα.

Όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, η Agrovim μέσα από στρατηγικές συνεργασίες κατάφερε να έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες του εξωτερικού και τα προϊόντα της κάτω από τις σειρές ILIADA, OLVION & ERATO είναι τοποθετημένα μέσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής παγκοσμίως.

Τα προϊόντα της Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ Α.Ε. διακρίνονται συνεχώς σε Διεθνείς και Εγχώριους διαγωνισμούς για την ποιότητα, την γεύση και τις καινοτόμες συσκευασίες τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ