Επιχειρηματική Δραστηριότητα

Η Δραστηριότητά μας

Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.M Α.Ε. επεξεργάζεται, συσκευάζει και διανέμει διεθνώς μια σειρά Ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από την περιοχή της Καλαμάτας, το οποίο πιστοποιείται με Σήμα ΠΟΠ, οι διαφορετικές ποικιλίες ελιών, τα βιολογικά προϊόντα και τα παραδοσιακά Ελληνικά antipasti είναι μερικά από τα προϊόντα που προσφέρονται από την ΑΓΡΟ.ΒΙ.M κάτω από την ομπρέλα γνωστών εμπορικών σημάτων, τα οποία έχουν κερδίσει έναν εντυπωσιακό αριθμό βραβείων για τη γεύση και τη συσκευασία τους.

Οι καλύτερες πρώτες ύλες επιλέγονται για παραγωγή. Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.M αγοράζει περίπου πάνω από το 50% της συνολικής παραγωγής ελιάς ΠΟΠ Καλαμάτας της Μεσσηνίας, μιας από τις πιο γνωστές και βραβευμένες ποικιλίες ελιάς της χώρας και περισσότερο από το 50% της παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου ΠΟΠ Καλαμάτας. Επιπλέον, η εταιρεία αγοράζει σχεδόν το 30% της συνολικής παραγωγής Ελαιόλαδου της Μεσσηνίας.

Για να εγγυηθεί την κορυφαία θέση και αυθεντικότητά του, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ILIADA ΠΟΠ Καλαμάτα, παράγεται από μια επιλεγμένη και πιστοποιημένη ομάδα τοπικών παραγωγών της περιοχής της Καλαμάτας, οι οποίοι φροντίζουν για την κάθε λεπτομέρεια: από τις εκτάσεις όπου καλλιεργούνται τα ελαιόδεντρα μέχρι την πλήρη συγκομιδή των ελιών με το σωστό βαθμό ωριμότητας και τις βέλτιστες συνθήκες επεξεργασίας. Η όλη διαδικασία παραγωγής εγγυάται την κορυφαία ποιότητα των Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιόλαδων της ILIADA.

Συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία της πιστοποιημένης ομάδας τοπικών αγροτών, οι οποίοι ακολουθούν πιστοποιημένα πρότυπα λειτουργίας, όλη η παραγωγική διαδικασία εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βασική Επιχειρηματική Δραστηριότητα

Μέσω της ανταγωνιστικής τοποθέτησης των προϊόντων μας και της ποιοτικής επικοινωνίας των εμπορικών σημάτων μας, η εταιρεία απευθύνεται σε διαφορετικά κοινά της παγκόσμιας αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, οι κύριοι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητάς της είναι:

  • Υπηρεσίες σε Παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο
    • Αγορά υψηλών προδιαγραφών: καταστήματα gourmet και delicatessen
    • Μαζική αγορά: Σημαντικοί διανομείς, εισαγωγείς και σούπερ μάρκετ
    • Ιδιωτική ετικέτα: Κατόπιν συμφωνίας και για ειδικές συμβάσεις
  • Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Προϊόντων
  • Ασφάλεια Προϊόντων