Επιχειρηματική Δραστηριότητα

Η Δραστηριότητά μας

Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.M Α.Ε. επεξεργάζεται, συσκευάζει και διανέμει διεθνώς μια σειρά Ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την περιοχή της Καλαμάτας, που πιστοποιείται με Σήμα ΠΟΠ, οι διαφορετικές ποικιλίες ελιών, τα βιολογικά προϊόντα και τα παραδοσιακά Ελληνικά antipasti είναι μερικά από τα προϊόντα που προσφέρονται από την ΑΓΡΟ.ΒΙ.M κάτω από την ομπρέλα γνωστών εμπορικών σημάτων που έχουν κερδίσει έναν εντυπωσιακό αριθμό βραβείων για την γεύση και την συσκευασία τους.

Οι καλύτερες πρώτες ύλες επιλέγονται για παραγωγή. Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.M αγοράζει περίπου πάνω από το 50% της παραγωγής ελιάς ΠΟΠ Καλαμάτας της Μεσσηνίας, μιας από τις πιο γνωστές και βραβευμένες ποικιλίες ελιάς της χώρας και περισσότερο από το 50% της παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου ΠΟΠ Καλαμάτας. Επιπλέον, η εταιρεία αγοράζει σχεδόν το 30% της συνολικής παραγωγής ελαιόλαδου της Μεσσηνίας.

Για να εγγυηθεί την κορυφαία θέση και αυθεντικότητά του, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ILIADA ΠΟΠ Καλαμάτα παράγεται από μια επιλεγμένη και πιστοποιημένη ομάδα τοπικών παραγωγών της περιοχής της Καλαμάτας που φροντίζουν για την κάθε λεπτομέρεια. Από τις εκτάσεις όπου καλλιεργούνται τα ελαιόδεντρα μέχρι την πλήρη συγκομιδή των ελιών με το σωστό βαθμό ωριμότητας και τις βέλτιστες συνθήκες επεξεργασίας. Η όλη διαδικασία παραγωγής εγγυάται την κορυφαία ποιότητα των εξαιρετικών παρθένων ελαιόλαδων της ILIADA.

Συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία της πιστοποιημένης ομάδας τοπικών αγροτών με πρότυπα λειτουργίας, όλη η παραγωγική διαδικασία εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βασική Επιχειρηματική Δραστηριότητα

Μέσα από την ανταγωνιστική τοποθέτηση των προϊόντων μας και της επικοινωνίας των εμπορικών μας σημάτων, η εταιρεία απευθύνεται σε διαφορετικούς παραγωγικούς τομείς της παγκόσμιας αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, οι κύριοι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας είναι:

  • Παγκόσμιες και εγχώριες υπηρεσίες
    • Καταστήματα Λιανικής
    • Διανομείς
    • Προϊόντα Ιδιωτικής ετικέτας
  • Ανάπτυξη Προϊόντων
  • Ασφάλεια Προϊόντος