Η ναυαρχίδα μας φέρει το όνομα ILIADA, ενσωματώνοντας την κληρονομιά μας και τις θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης που πέρασαν από γενιά σε γενιά από τους προγόνους μας.

Η σειρά “Olvion” περιλαμβάνει μία πλήρη σειρά προϊόντων, όπως το φίνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και αρωματισμένα με βότανα και μπαχαρικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και ελιές. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Olvion” έχει σαν κύριο προϊόν το EXVOO από την περιοχή της Λακωνίας.

Το Erato είναι ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο που έχει φτιαχτεί από αρίστης ποιότητας ελληνικές ελιές, οι οποίες έχουν επιλεγεί από τους καλύτερες ελαιώνες στη νότια Πελοπόννησο.

Υψηλής ποιότητας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας, όπως η περιοχή της Καλαμάτας στην Μεσσηνία, όπου παράγονται μερικά από τα καλύτερα ελαιόλαδα στην χώρα.

Τα Σύκα Jenny’s Figs διαλέγονται προσεχτικά από τις δύο πασίγνωστες για την παραγωγή σύκων περιοχές της Ελλάδας, η Καλαμάτα & το νησί της Εύβοιας. Και οι δύο ποικιλίες αποξηραίνονται φυσικά κάτω από τον ήλιο, διαλέγονται με το χέρι & συσκευάζονται ακριβώς μετά την συγκομιδή.

Ανακαλύψτε το πυρηνέλαιο DELPHI, ένα ελαφρύ ελαιόλαδο το οποίο προέρχεται από την “καρδιά” ελιών υψηλής ποιότητας.

Ένα μοντέρνο σχέδιο και μια διαφορετική πρόταση που διαφέρει από τα υπόλοιπα κλασσικά προϊόντα ελαιόλαδου. Το Olive Art δίνει μια καινούρια άποψη στην συσκευασία και στα ράφια των καταστημάτων λιανικής, προσφέροντας υψηλή σχεδίαση, ποιότητα, τιμή και γεύση που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Αγνό ελαιόλαδο που παράγεται από ελαιώνες στην Μεσσηνία.