Μια δροσιστική και νόστιμη συνταγή με αυθεντική Ελληνική γεύση! Απολαύστε την!
Συστατικά (για 3-4 άτομα)
1 1/2 κιλ. ντομάτες (3 ή 4), με σπόρους και κομμένες σε κομματάκια 1/2 ίντσας
1/2 φλιτζάνι Ελιές ILIADA ΠΟΠ Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι
1/4 κιλ. τυρί φέτα, θρυμματισμένο
3 κουταλιές της σούπας στραγγισμένη κάπαρη
Ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι
3/4 κιλ. μακαρόνια
6 κουταλιές της σούπας ILIADA ΠΟΠ Καλαμάτα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάλτε μαζί τις ντομάτες, τις ελιές, τη φέτα, την κάπαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό, αλατισμένο νερό, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμα, περίπου 12 λεπτά. Στραγγίστε. Εν τω μεταξύ, σε ένα μεσαίο τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια χαμηλή φωτιά για 1-2 λεπτά το πολύ. Προσθέστε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και το ελαιόλαδο στο μείγμα ντομάτας και ανακατέψτε.
Σερβίρετε και απολαύστε!