Ξεπλένετε καλά τις φτερούγες κοτόπουλου και στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας.
Καθαρίζετε τα φτερά με ένα τσιμπιδάκι αν υπάρχουν και αλατοπιπερώνετε.
Τοποθετείτε μια λαδόκολλα στο ταψί, τη ψεκάζετε με λίγο ελαιόλαδο και βάζετε πάνω τις φτερούγες.
Ψήνετε το κοτόπουλο για 12-15 λεπτά από την μία πλευρά μέχρι να πάρει ένα ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα και στη συνέχεια τις γυρίζετε πλευρά και ψήνετε για άλλα 3-5 λεπτά.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, αναμιγνύετε το σκόρδο, το τζίντζερ, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το φυστικοβούτυρο, τη σάλτσα τσίλι , το σκορδέλαιο και το μηλόξιδο.
Σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να χυλώσει.
Ρίχνετε τις φτερούγες κοτόπουλου μέσα στην σάλτσα και ανακατεύετε καλά.
Μεταφέρετε τις φτερούγες σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζετε με τα φιστίκια και τον κόλιανδρο.